ACASA INSCRIERI PROGRAM STIINTIFIC CONTACT

PATOLOGIE LA GRANITA INTRE SPECIALITATI

Editia a IV-aStimati colegi,

Avem placerea de a va invita la cea de-a IV-a editie a simpozionului Patologie la granita intre specialitati ce va avea loc in data de 20 martie 2020 la Hotel Capital Plaza din Bucuresti

INSCRIERI

Participare simpozion
Medic primar/specialist/Rezident/Pensionar 70 RON

Sunt incluse:
Acces la lucrarile simpozionului, la expozitie, mapa si materialele, pauze de cafea, certificat de participare cu puncte EMC

Detalii plata

Plata se face in contul IBAN RO98BTRLRONCRT0278549301, deschis la Banca Transilvania, beneficiar Ella Traveland, Cod fiscal RO17330445 cu mentiunea "taxa de participare", specificand numele intreg al titularului.

Dovada efectuarii platii trebuie transmisa prin email la georgiana.ene@ella.ro sau fax la numarul 021 315 65 37, in decurs de 5 zile de la data completarii formularului de participare. In caz contrar inscrierea va fi anulata! .

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

CONTACT

Ella Congress & Events

Georgiana Ene
Bulevardul Iancu de Hunedoara 54, București 011745
Tel: 0723 720 074
Email: georgiana.ene@ella.ro