20 noiembrie 2020

Actualitati in
bolile sistemce


EVENIMENT PENTRU CADRELE MEDICALE

EVENIMENT CREDITAT CU PUNCTE EMC

inscriere

Data

20 noiembrie 2020

Locatie

ONLINE

Participanti

Speakeri

PUNCTE EMC/

Se vor acorda punte EMC pentru: MEDICI SPECIALISTI, REZIDENTI, PRIMARI DIN SPECIALITATILE: Medicina Interna, Medicina de Familie, Reumatologie, Nefrologie, Dermatologie, Alergologie si Imunologie Clinica, Gastroenterologie, Hematologie, Pneumologie, Cardiologie.

In program /

Actualitati in lupusul eritematos sistemic, bolile autoinflamatorii, imunodeficientele primare la adulti, sindromul de activare macrofagica, boala Behçet, policondrita recidivanta, boala Still a adultului.

Inscrieri

taxe / inscriere

Medic Specialist / Primar 50 RON
Medic Rezident / Pensionar 50 RON

Avantajele unui webinar

În contextul restricțiilor actuale impuse de pandemia COVID-19, Ella Congress s-a adaptat noilor condiții, transferând întreaga activitatea în mediul online.

  • Adoptarea CISCO WEBEX Events- o platformă de videoconferință ultramodernă,  oferă soluții tehnice de ultimă oră pentru cele mai exigente cerințe:
  • peste 1000 de utilizatori simultan;
  • rețea de servere performante și internet de mare viteză, condiții absolut necesare unui eveniment de succes;
  • posibilitatea utilizării și implementării unor aplicații ca Outlook, Google Drive, Office 365;
  • facilități unice pentru videoconferințe și webinarii: Powerpoint Screenshare, laser pointer, adnotări, acces la secțiunea Q&A prin transmiterea de întrebări panelului de vorbitori, generarea de chestionare către participanți (asemănătoare televoting-ului tradițional) și afișarea rezultatelor în timp real.

 

  • Generarea de rapoarte post-eveniment (număr de participanți, durata accesării platformei, date de contact).
  • Posibilitatea înregistrării conținutului video pentru a putea fi accesat ulterior.
  • Conectarea platformei de web conference prin serviciu de live stream la un canal de Youtube Live sau Facebook live pentru a spori accesibilitatea evenimentului în zona online.
  • Păstrarea canalelor de comunicare online pre și post eveniment: platformă de transmitere newslettere ce folosește servicii și servere Amazon, soluții de mesagerie mobilă, de tipul Grup Mesaje Scrise, cu posibilitatea de transmitere a până la 2000 de mesaje tip SMS per campanie.
  • Gestionarea participării la eveniment prin aplicații web cu facilități de plată on-line, generarea automată de diplome de participare, stocarea în baze de date.