Articole

Cum ai reacţiona dacă cineva ţi-ar spune că există o gamă întreagă de produse pentru bebeluşi care poate oferi protecţie pentru pielea sensibilă a puiului tău şi asta cu dovezi?

Scutecele Babylino Sensitive beneficiază de certificare internaţională Oeko-Tex Standard 100 pentru absenţa sustanţelor nocive şi sunt recomandate de Societatea Elenă de Dermatologie Pediatrică.

Pentru copilul tău nu faci compromisuri. Alegi produsele cu nivel mare de absorţie, concepute cu materiale ce îngrijesc pielea sensibilă a bebeluşului şi asigură confortul şi protecţia de care copilul are nevoie.

Tehnologia “Dry Matrix” cu fibre naturale ce reţin umezeala în nucleul din interior, asigura scutecelor Babylino Sensitive capacitatea mare de absorţie, pentru a oferi protecţia sensibilă de care pielea lui are nevoie!

Având 36 de ani de experienţă şi inovaţie în design-ul scutecelor concepute cu grijă pentru pielea sensibilă a bebeluşilor, la Babylino Sensitive standardele şi controlul calităţii, Total Quality System, asigură confortul şi protecţia de care copilul tău are nevoie.

Află mai multe aici: https://www.facebook.com/Babylino.Romania/