Crezi că singura soluție ca să slăbești este să te infometezi? Nici pe departe! O dietă echilibrată este cheia către o slăbire eficientă și de durată.
În plus, modul în care ne hrănim atât corpul cât şi spiritul are un imens impact asupra calității vieții de zi cu zi și mai ales pe termen lung, multe boli şi afecțiuni putând fi prevenite, tratate ori ţinute sub control prin alimentație și un stil de viață echilibrat.
Vă invităm la un eveniment dedicat slăbitului sănătos, în toate aspectele sale – nutriţional, medical, emoţional, psihologic – cu unul dintre cei mai admirati și influenți specialisti în domeniu:

Dr. Laura Ene

Specialist in Nutriție, Diabet și Boli metabolice

CAND?
Miercuri, 20 septembrie 2017, ora 18.30 – 20.00
UNDE?
Elite Art Gallery, București

Un eveniment dedicat tuturor celor care doresc sa slăbeasca sau să iși mențină greutatea corporală și să își păstreze energia și pofta de viață

Vom învăța de la D-na Dr. Laura Ene:
Când mâncam? – Orele potrivite de masa
Ce mâncam? – Combinațiile potrivite pentru fiecare masă în parte
Mi-e foame sau mi-e sete? Despre hidratare – importanța, beneficii
Mișcare fără efort. Importanța mișcării
Cum facem fată poftelor alimentare.

Dr. Laura Ene

Specialist în Nutriție, Diabet și Boli metabolice

  • Medic primar în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice în cadrul clinicii de nutriție KILOSTOP, cu peste 10 ani de experiență în domeniu. În tot acest timp i-au trecut pragul cabinetului peste 2.000 de pacienți pe care i-a ajutat să slăbească, să se menţină şi să înveţe să mănânce sănătos.
  • A format peste 60 de medici nutriționiști
  • Absolventă de master în medicină, doctorand în diabet şi nutriţie, licenţiată  în fiziokinetoterapie, psihoterapeut în supervizare, absolventă de formare în Interviu Motivațional şi NLP practitioner.
  • Dr. Laura Ene a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, specializarea fiziokinetoterapie, și Universitatea „Ovidius” din Constanța, specializarea medicină generală.

Contact

 

Maria Tomescu

Specialist marketing

C-tin Noica, nr.134, sector 6, București, Romania

 

 

Fix: +4021 315 65 11

Fax: +4021 315 65 37

Mobil: +40 748 100 275

Email: maria.tomescu@ella.ro