Scrisoare deschisă către Dumnezeu

Puțin important dacă această modaliate de a clama dreptate mai este la modă sau are vreo utilitate dar nu mi-a venit nimic altceva în minte care să îmi dea o cât de mică speranță că acțiunile care nu au un scop material imediat ar mai putea avea sorți de izbândă…

Și totuși nu ne potolim și trăind într-o lume paralelă (stat paralel?!) vom organiza în luna septembrie a.c. mai precis în perioada 27 -29, cea de- ”A 16-a Conferință a Societății Române de Chirurgie Toracică” cu participarea și a unor colegi din străinătate care au fost invitați să ne împărtășească din experiența domniilor lor pe varii teme de chirurgie toracică.

Conferința își deschide larg ușile nu numai pentru chirurgii toracici indiferent de gradul profesional ci și pentru ceilalți colegi truditori în vastul domeniu al bolilor respiratorii și nu numai: pneumologi, anesteziști, anatomo-patologi, imagiști, exploraționiști și orice alți doritori de a afla care este starea artei chirugicale toracice la noi și în lume. Nu cred că este cazul să limităm această întâlnire profesională la o anumită temă, toți colegii fiind invitați să-și prezinte uneltele și realizările.

În ciuda unei tendințe sociale generale, de acum la nivel instituțional, de a distruge tot ceea ce este omenesc și caracteristic bipedului numit om: prietenie, încredere, compasiune, spirit de ajutorare (trafic de influență?!) etc. și a unei politici media care a făcut din medic ”inamicul public numărul 1” promitem un program social atractiv în care să ne regăsim în tradiționalul stil românesc. Bucureștiul este frumos la apus de septembrie precum Parisul în aprilie, castanii înfloresc pentru a doua oară!

Ținând seama de faptul că încă ființăm într-un ungher al mapamodului unde surdo-muții sunt amendați de către forțele de ordine pentru că au scandat lozinci împotriva partidului de guvernământ, nu ne rămâne decât să colectăm semnături pe această scrisoare deschisă și s-o înaintăm către Cel de Sus, cu un text care să nu-i răpească prea mult din prețiosu-I timp :
Doamne dă-ne minte!

Vă așteptăm pe toți cu drag!

Președintele Societății Române de Chirurgie Toracică
Prof. Dr. Ioan Cordoș

 

Inscriere conferinta

Taxe de inscriere

Tip medic Pana la 31.07.2018 De la 01.08.2018
Specialist/Primar membru 450 RON 550 RON
Specialist/Primar nemembru 750 RON 850 RON
Rezidenti 120 RON 200 RON
Studenti 50 RON 50 RON

Taxa de participare include:

Acces la lucrări, la expoziţie, materialele conferintei, pauze de cafea, certificat de participare cu puncte EMC


Sending

 

Plata contravalorii serviciilor pentru care aţi optat mai sus se face în contul RO 83 RNCB 0082 1145 2701 0001, deschis la Banca BCR Bucureşti, sucursala Unirii, beneficiar Asociatia „Societatea Romana de Chirurgie Toracica 1994”, Cod fiscal 26422904, menţionând „taxă de participare conferinta 2018” şi specificând numele întreg al titularului.

Pentru inscrierea medicilor rezidenti este necesara transmiterea prin fax sau e-mail a unei copii a carnetului de rezident iar pentru medicii pensionari o copie a cuponului de pensie.
Tel : 021 315 65 11, tel/fax : 021 315 65 37, e-mail: bianca.filip@ella.ro
Contact: Bianca Filip – 0748 100 284.

Dovada efectuării plăţii trebuie transmisa prin email la bianca.filip@ella.ro sau fax la numerele 021 315 6511; 021 315 6537 in decurs de 5 zile de la data completarii prezentului formular.

In caz contrar inscrierea va fi anulata!


Conferinta Nationala a Societatii Romane de Chirurgie Toracica va fi gazduita de Hotelul Mercure Unirii, Bulevardul Mircea Vodă 28, București 030167.

Editia de anul acesta va contine ca teme principale:

  • cancerul pulmonar
  • chirurgia minim-invaziva
  • chirurgie esofagiana
  • varia

 

Ella Congress&Events
Bianca Filip
0748 100 284
bianca.filip@ella.ro