ella congress and events

Ne cautam colegul de la conta. Sau colega. Pasionat(a) de domeniul medical si cu un fler deosebit pentru cifre si contabilitate.

Ce vei face:


Cine esti tu:


Ce iti oferim:


Despre noi:Ella Congress & Events este o companie cu peste 15 ani de activitate in domeniul organizarii de evenimente specializate, conferinte, congrese si simpozioane din domeniul medical, atat la nivel national, cat si international.

Ella Congress & Events ofera solutii complete, la cheie, pentru evenimentele pe care le organizeaza, integrand intregul flux, de la idee si concept, la implementare, promovare, continut si asigurarea logisticii. Printre evenimentele organizate de Ella Congress & Events se numara Congresul National de Medicina Interna, Ziua Medicului Internist si Gala Premiilor SRMI.

In loc de incheiere:Daca vrei sa te alaturi echipei noastre, trimite-i un mail Ginei, viitoarei tale colege de la conta, pe adresa gina.nedelcu@ella.ro

Apropo, stim ca ii plac tare mult provocarile, asa ca daca te-a macinat dintotdeauna o curiozitate legata de domeniul contabilitatii, trimite-i, pe langa CV-ul tau, si nelamurirea pe care o ai. Selectarea pentru interviu nu depinde de transmiterea unei intrebari. Stim insa sigur ca ar aprecia o astfel de provocare :)

Sau, fara intrebari...


Vrei sa ne cunoastem la un ceai? Trimite-i Ginei CV-ul tau, pe adresa gina.nedelcu@ella.ro

back