Cum transformăm lupta pentru PUTERE
în luptă pentru IUBIRE?

Curs de psihologie pentru cupluri

Relațiile de cuplu sunt probabil cele mai intense legături afective și psihologice care ne pot transforma definitiv sufletele și perspectiva asupra vieții. Este aproape imposibil să ne imaginăm viața fără un partener grijuliu, implicat și asumat. Dar atunci când în sfârșit am găsit această persoană, parcă totul se schimbă și noi forțe psihologice pun stăpânire pe noi; ajungem în timp să luptăm cu partenerul nostru ca și cum ar fi vorba despre un inamic și nu despre aliatul nostru.

Vă invităm la un eveniment dedicat relatiei de cuplu, in toate aspectele sale – iubire, durere, fericire, impas – cu unul dintre cei mai admirati si influenti specialisti în domeniu:

Gáspár György

Expert național și formator de opinie în sănătate relațională

 

Ca terapeut de cuplu și om pasionat de relații, consider că nu există cuplu în care partenerii să nu lupte, așa cum nu există relație adevărată fără iubire și durere. Însă, felul în care alegem să luptăm poate transforma relația într-un cuib sigur și optim pentru dezvolatrea personală, sau într-un context de toxic și nociv pentru ființa noastră.

CUI I SE ADRESEAZA EVENIMENTUL?

Un eveniment dedicat cuplurilor și tuturor celor care doresc să construiască relații sănătoase și durabile cu partenerii lor.

CE VOM INVATA LA ACEST CURS?

Cum putem să trăim din plin, îmbrățișând cu aceeași deschidere iubirea și durerea
Cum să luptăm constructiv pentru relația noastră
Cum putem produce o adevărată revoluție a iubirii în viața noastră

Vă invităm să vorbim deschis, concret și uman despre relațiile noastre și modul în care le putem menține vii, sănătoase și durabile.